Gizlilik ve Güvenlik: Clothoff AI’nin Veri Politikası ve Şifreleme Yaklaşımı
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda clothoff AI’yi kullanmayı düşündüm ama kafamda ciddi bir soru var: yüklediğim fotoğrafların gizliliği ve güvenliği ne kadar sağlanıyor? Mesela platform, fotoğrafları ne kadar süre saklıyor, şifreleme gerçekten yeterli mi? Daha önce kullanan var mı, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Benim için gizlilik konusu gerçekten çok önemli, özellikle de kişisel fotoğraflar söz konusu olduğunda.
2 Views

Merhaba , ben biraz araştırma yaptım ve deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim: Clothoff AI, yüklediğiniz fotoğrafları işleme süresi bittikten sonra otomatik olarak siliyor ve verilerinizin güvenliği için temel şifreleme yöntemlerini kullanıyor. Ben birkaç kez test yaptım, hiçbir fotoğraf kalıcı olarak sunucularda durmadı ve platform HTTPS protokolü üzerinden çalışıyor, bu da verilerin iletim sırasında korunmasını sağlıyor. Ayrıca kullanıcı sözleşmesinde gizlilik politikası oldukça net şekilde açıklanmış, hangi durumlarda verilerinizin saklanabileceği ve ne şekilde kullanılabileceği detaylandırılmış. Eğer detaylı bilgi almak isterseniz buradan inceleyebilirsiniz: clothoff. Ben şahsen bu konuda rahat hissettim, ama tabii ki tamamen risk sıfır değil, her zaman dikkatli olmak lazım.