Користам различни платформи веќе подолго време, и искрено, клучно е да најдеш една која нуди добри квоти и редовни промоции. Скоро почнав да истражувам различни опции и сум доста задоволен со она што го најдов до сега. Интерфејсите обично се чисти и имаат солидно покривање на различни спортови. Она што навистина ми се допаѓа е да проверувам на http://oblozuvanjemk.com/home каде можеш да најдеш обложување со високи квоти и промоции, што прави реална разлика кога се обидуваш да го зголемиш својот фонд. Процесот на повлекување исто така беше непроблематично за мене, обично трае околу 24-48 часа. Само провери ги условите пред да почнеш, како и со секоја платформа
10 Views

Тоа е навистина корисен совет за проверување на условите прво. Ја научив таа лекција на тежок начин кога се регистрирав некаде без да ги прочитам ситните букви и се изненадив од нивните лимити за повлекување. Времето за обработка од 24-48 часа што го спомна звучи разумно - имав работа со сајтови кои земаа над недела што беше навистина фрустрирачки. Обично се држиш до една платформа или ги споредуваш за најдобри квоти на различни игри? Сè уште се обидувам да сфатам дали вреди да имам сметки на повеќе сајтови или само да најдам еден добар и да останам лојален