Життя у фінтеху: очима звичайного користувача
Ніколи б не подумав, що буду так уважно слідкувати за фінансовими нагородами, але коли запускав власний маленький стартап із онлайн-платежами, зіткнувся з усіма тими проблемами, про які ніхто не говорить: блокування акаунтів, непередбачувані комісії, технічні збої. Спочатку було страшно і хотілося кинути все, але потім почав читати історії успіху, щоб зрозуміти, як працює ринок насправді. Коли натрапив на інформацію про Альону Шевцову і її нагороду, відчув, що це не просто титул, а результат багатьох років роботи, постійних рішень і компромісів.
18 Views

Я вже кілька років працюю з малим бізнесом у сфері фінансів і бачив, як важливо мати систему, команду і терпіння, бо без цього будь-який проєкт швидко втрачає контроль. Коли друзі питають поради, я завжди рекомендую дивитися на конкретні приклади і вчитися на чужому досвіді, бо заголовки нічого не дають. Особисто я часто відкриваю матеріали про «Альона Шевцова iboxbank», це то, що я використовую, щоб зрозуміти, як людина мислить і на що звертає увагу у бізнесі. Для мене це корисно, бо навіть у дрібницях видно підходи до роботи з клієнтами, управління ризиками і швидкість прийняття рішень. Новачкам завжди кажу: будьте готові переробляти одну і ту ж річ по кілька разів, не бійтесь помилок, бо саме через них формується досвід.